mandag den 25. november 2013

# 22 Pasta Matriciana med squashpasta

Matriciana er en ret, jeg lærte at lave, da jeg arbejde på en italiensk restaurant! Det er noget nær det mest simple mad, man overhovedet kan lave! Det er noget, jeg ofte laver, når aftensmaden skal være lækker og simpel...

Opskriften er enkelt...

Ingredienser:
1 pakke lufttørret skinke skåret i strimler (100 g, 110 kcal)
1 løg hakket i små tern (50 g, 19 kcal)
1 tomatpasta (1 lille bøtte, 70 kcal)
Friske tomater hakket i tern (100 g, 20 kcal)
1/2 pakke tomatpassata (200 g, 80 kcal)
Knust chili (5 g, 5 kcal)

I alt 304 kcal

How to:
Den lufttørrede skinke ristes på panden ved svag varme og løget tilsættes. Når løget er stegt blankt tilsættes alt tomaten... Chili tilsættes og der smages til med salt og evt. et par dråber sødemiddel, hvis man synes der er behov herfor...

Simrer på panden mens Squahpastaen tilberedes...

Der anvendes 1 squah revet på en spiralizer... (300 g, 54 kcal)

Hvis der er nogen, der har brugt for en opfrisker på opskriften for squashpasta, kommer den her:
Squashen blancheres kort i letsaltet spilkogende vand. Squashen drænes, så den ikke væsker for meget...
 
Når squashpastaen er drænet overhældes den med ca. 30 g revet ost, f.eks. Levevis, 16 % (260 kcal pr 100 g) og matricianaen hældes over og der drysses med frisk basilikum...
 
Kalorier i alt for måltidet, 436 kcal


Ingen kommentarer:

Send en kommentar